StartupAmsterdam

StartupAmsterdam is een publiek/privaat actieprogramma die als doel heeft het laten groeien en verbeteren van het Amsterdamse startup ecosysteem. Een belangrijke pijler voor startups om te kunnen groeien is de beschikbaarheid van talent.
Op basis van deze pijler heeft StartupAmsterdam verschillende initiatieven opgezet, waarvan Coding for Amsterdam er ook een is.Door nu te investeren in nieuw talent, hopen we in de toekomst voldoende jonge talenten af te leveren met een startup profiel.

ABN AMRO Foundation

De ABN AMRO Foundation helpt als partner van de toekomst iniatieven die zijn gericht op talentontwikkeling en innovatie. Coding for Amsterdam is een van deze initiatieven waar zij een bijdrage aan leveren.ABN AMRO Foundation steunt het programma niet alleen financieel, maar doneert tevens 3000 laptops zodat alle Amsterdamse scholen kunnen worden gefaciliteerd met hardware. Daarnaast geven zij hun medewerkers een actieve, betrokken rol in het traject door hen in te zetten bij het geven van inspiratielessen in de klas.

Overzicht alle partners Coding for Amsterdam